ΕΤΑΙΡΕΙΑ

0
+
Χαρούμενοι Πελάτες
0
+
Χρόνια στο χώρο
0
+
Συνεργάτες

Ταυτότητα

Το φυσικό μας φαρμακείο ιδρύθηκε το 1978 στον Αλμυρό Μαγνησίας επί της οδού Ερμού 132 και φέτος εν έτει 2021 εγκαινιάσαμε την ηλεκτρονική επέκταση του φαρμακείου μας, με τον διακριτικό τίτλο Ethical Pharmacy. Το σημείο εκκίνησης και η βάση του Ethical Pharmacy είναι η φιλοσοφία του Αριστοτέλη για την ηθική «Η κατάκτηση των ηθικών αρετών επιτυγχάνεται μόνο μέσα από τη συνειδητή προσπάθεια του ατόμου, την διαρκή επανάληψη μιας συμπεριφοράς (έθος, έξις)»

«Η ἠθικὴ περιγίνεται ἐξ ἔθους, ὅθεν ἔσχηκε καὶ τὸ ὄνομα μικρὸν παρεκκλῖνον ἀπὸ τοῦ ἔθους»

Αξίες

Οι ηθικές αρετές αποτελούν τους πυλώνες που στηρίζουν την προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε έναν διαδικτυακό χώρο, όπου όλοι μπορούν να βρουν προϊόντα που ταιριάζουν στην φιλοσοφία, τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Όραμα μας είναι η δημιουργία μας ψηφιακής συνάντησης Ανθρώπων, ιδεών και ηθικών αξιών, ένα ηλεκτρονικό σημείο όπου οι συναλλαγές θα βασίζονται πρωτίστως στις αρχές μας για σεβασμό στον συνάνθρωπο, στη φύση, στη διαφορετικότητα και στην ευζωία.

Φαρμακείο

Η δική μας προσπάθεια ξεκινάει από την ηθική στον εργασιακό χώρο, ξεκινάει από τη σχέση μας με  τους συνεργάτες μας, ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών, ειδικοτήτων, πεποιθήσεων, στους οποίους προσπαθούμε να προσφέρουμε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον με σεβασμό στην αξιοπρέπεια και την προσωπική ηθική, με συνθήκες εργασίας που προάγουν την ασφάλεια, την αυτοεκτίμηση, την εύρυθμη λειτουργία και την ευχάριστη διάθεση.

Στο Ethical Pharmacy δίνουμε έμφαση σε προϊόντα, τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον, με το ελάχιστο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, με εγγύηση εφαρμογής ηθικών πρακτικών στην παραγωγή τους. Προμηθευόμαστε προϊόντα με διασφαλισμένη την αυθεντικότητα τους και την ποιότητα πρώτων υλών.  Επίσης, προσπαθούμε να ανακαλύπτουμε μικρότερες και μικρές επιχειρήσεις, να αναδεικνύουμε αξιόλογα και μικρότερης εμβέλειας εγχώρια προϊόντα, να δίνουμε ευκαιρίες σε νέους παραγωγούς και επιχειρηματίες, να συμπορευόμαστε με ανθρώπους που ασπάζονται τις ίδιες αξίες για το ευ ζην.

Για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες του φαρμακείου μας δημιουργήσαμε κατάλληλους χώρους και προμηθευτήκαμε σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για τη σωστή φύλαξη και διατήρηση των προϊόντων μας. Βασικό μέλημα μας είναι η ποιότητα των προϊόντων και για να την εξασφαλίσουμε απευθυνόμαστε πάντα στους επισήμους αντιπροσώπους των εταιρειών, ενώ  καθημερινά προσπαθούμε να έχουμε συμφωνίες ώστε να παρέχουμε τα προϊόντα σε καλύτερες τιμές, χωρίς να θυσιάζουμε την αυθεντικότητα και την ποιότητα της μεταφοράς των προϊόντων ή την αμοιβή των συνεργατών μας.

Όραμα

Προσπαθούμε για μια ζωή προσανατολισμένη σε έναν πιο ηθικό, ποιοτικό και υγιεινό τρόπο ζωής. Θέλουμε να φιλοξενούμε ανθρώπους που θα τους κάνουμε να αισθάνονται οικεία, όμορφοι και ασφαλείς για τις επιλογές τους. Ελπίζουμε, αντλώντας ενέργεια από τις ανάγκες και τις επιθυμίες των επισκεπτών μας, να αποτελέσουμε έμπνευση για την ηθική κατάκτηση του ευ ζην. Θα είμαστε δίπλα σας για να σας παρέχουμε μία όμορφη εμπειρία στο κατάστημα μας και να στηρίζουμε νέες ιδέες.
Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που αφιερώσατε για να μάθετε περισσότερα για εμάς και τα πεποιθήσεις μας.